De CLOT x Nike Air Max 1 "Kiss Of Death" keer volgend jaar terug

De CLOT x Nike Air Max 1 "Kiss Of Death" keer volgend jaar terug

Na onlangs al samengewerkt te hebben aan collabs waarin de Air Force 1 en de Air Jordan 1 een hoofdrol speelde, hebben CLOT en Nike nu gekozen voor een trip down memory lane. Zo is gister bekend gemaakt dat de CLOT x Nike Air Max 1 "Kiss Of Death" die eerder dropte in 2006, volgend jaar opnieuw uitgebracht zal gaan worden. 

De CLOT x Nike Air Max 1 Kiss of Death vierde in 2006 de opening van China's eerste  ACU sneakerwinkel, om het 15-jarig jubileum te vieren is er natuurlijk geen betere manier dan de schoen waarmee het allemaal begon een comeback te laten maken. De sneakers werden destijds bewonderd om zijn unieke ontwerp, geïnspireerd op de anatomie van de menselijke voet en de oude Chinese kunst van drukpunten. 

Opvallende kenmerken zijn onder meer de transparante toe boxes, snakeskin-swooshes, lederen vlakken rond de enkels, inlegzolen voorzien van "drukpunten" van de voet, evenals het gestikte CLOT-logo op de hielen. De schoen is voorzien van een Net/Deep Red/Orange Blazer-colorway. De foto's die we hier zien zijn van het paartje uit 2006, we weten dus niet zeker of er nog aanpassingen doorgevoerd zullen gaan worden wat betreft materiaal of kleuren - we gaan er vooralsnog vanuit van niet!

Een releasedatum is niet bekend, wel weten we dat deze schoen zal gaan droppen in 2021. Check dus regelmatig onze sneaker releasekalender voor updates, ons blog voor het laatste sneaker nieuws of bezoek onze Facebook pagina.

foto's: Stadium Goods