De Crystal Caves in Kutztown, Pennsylvania trekt al meer dan 145 jaar bezoekers van over de hele wereld, wat niet zo gek is want de grotten zijn dan ook een ware beleving. Het staat bekend als de oudste grot in de VS die open is voor het publiek en wordt gezien als een waar natuurwonder. Deze grot, die in 1871 werd ontdekt en sinds 1872 open is voor bezoekers, biedt een indrukwekkend schouwspel van natuurlijke formaties. In de grotten vind je een verscheidenheid aan stalactieten, stalagmieten en stalactietzuilen. Ondanks de wisselende weersomstandigheden buiten, blijft de temperatuur in de grot constant koel, waardoor het op elk moment van het jaar een aangename plek is om te bezoeken.

Het was de inspiratie voor Saucony om vrijdag 20 oktober deze prachtige Saucony Pro Grid Omni 9 "Crystal Cave" te droppen, die zoals je kunt zien een perfect visitekaartje is van de Crystal Caves. Het merk had geen beter model dan de Pro Grid Omni 9 sneaker kunnen kiezen, want de schoen staat bekend om zijn uitzonderlijke prestaties en comfort.

De Saucony Pro Grid Omni 9 "Crystal Cave" is als een prachtige edelsteen

Toeschouwers van de Saucony Pro Grid Omni 9 "Crystal Cave" krijgen een duizelingwekkende visuele ervaring als het spectaculaire edelstenen design zich openbaart. Dit effect is tot stand gekomen door de toepassing van een zorgvuldig anodiseerproces om een kristaleffect na te bootsen op verschillende delen van het bovenwerk.

De basis van mesh wisselt elegant tussen blauwe en paarse tinten en lijkt op de fascinerende tinten van minerale formaties in spelonken. Metallic Gold siert moeiteloos de overlays op de middenvoet en de hiel en vormt een rijk contrast met de koelere ondertonen van het primaire kleurenpalet. Onderaan zorgt de crème en blauwe afwerking van de befaamde ProGrid Omni 9 zool voor een harmonieus samenspel met de zwarte en paarse buitenzool, die een luxueuze maar stevige ondergrond biedt

Dit kunstwerk is vanaf vrijdag 20 oktober verkrijgbaar via diverse verkooppunten.

video: sneaker.de

Saucony Pro Grid Omni 9 "Crystal Cave"

Oct
20
Saucony Pro Grid Omni 9 "Crystal Cave"

Saucony Pro Grid Omni 9 "Crystal Cave"

S70783-1
Alle verkooppunten
Saucony Pro Grid Omni 9 Crystal Cave Foto 2
Saucony Pro Grid Omni 9 Crystal Cave Foto 3
Saucony Pro Grid Omni 9 Crystal Cave Foto 4
Saucony Pro Grid Omni 9 Crystal Cave Foto 5
Saucony Pro Grid Omni 9 Crystal Cave Foto 6
Saucony Pro Grid Omni 9 Crystal Cave Foto 7
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur