Tim
Geschreven door
Tim

Er dropt binnenkort weer een heerlijek Air Jordan 1 Low collab. Jordan is de samenwerking aangegaan met sneakerboetik SoleFly uit Miami voor een wel heel opvallende SoleFly x Air Jordan 1 Low. Vorige maand zagen wij de sneaker voor het eerst voorbij komen opTravis Scott zijn tijdlijn en vandaag werpen we onze eerste blik op de SoleFly x Air Jordan 1 Low, door foto's die beschikbaar zijn gemaakt door fxxkvlogvi.

Sole Fly x Air Jordan 1 Low Foto 5
Sole Fly x Air Jordan 1 Low Foto 4

Deze SoleFly x Air Jordan 1 Low is aan de bovenkant voor een groot deel voorzien van zwart suède, dat vervolgens wordt gecontrasteerd door de toevoeging van rood suède op de toebox en een luipaardprint op de neus. De hiel is voorzien van een ton-sur-ton bruine camouflageprint, terwijl witte tonglabels met rode Nike Air-branding en geborduurde co-branded hakken gekleurd in tan de belangrijkste ontwerpdetails afronden. Aan de onderkant zien we een zwarte rubberen tussenzool en een rubberen buitenzool.

Aangezien we hier nog niet te maken hebben met de officiële foto's, kunnen wij nog niet met zekerheid melden wanneer dit paartje zal gaan droppen. We houden je vanzelfsprekend op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.