Tim
Geschreven door
Tim

Goed nieuws voor alle fans van de Air Jordan 1 sneaker. Jordan heeft bevestigd dat deze nieuwe Air Jordan 1 Retro High OG "Stealth" zal gaan droppen in Juli van dit jaar. In de wandelgangen gaat de datum 16 Juli rond, dus daar houden wij ons voorlopig aan vast. Wij blikken alvast vooruit door een blik te werpen op de eerste foto's van deze gloednieuwe colorway.

De Air Jordan 1 Retro High OG "Stealth" is "Inspired By The Greatest Player Ever"

Air Jordan 1 Retro High OG Stealth Tonglabel
Air Jordan 1 Retro High OG Stealth Foto 5

Deze Air Jordan 1 Retro High OG "Stealth" is uitgevoerd in een hele fijne wit/grijze colorway. De color blocking is vergelijkbaar met die van de Air Jordan 1 "Heritage" en de zeldzame Royal Toe Sample uit 1985.

De Air Jordan 1 is uitgerust met een wit leren bovenwerk met Stealth grijze leren panelen op de neus, Swoosh en overlays op de achterkant. Speciale details zijn onder meer Jordan Wings-log's op de enkel en een Stealth grijs leren tonglabel met zilver Nike Air-borduurwerk. Misschien wel de opvallendste eye catcher is het bericht dat aan de binnenkant van de tong staat. Hier zien we de tekst "QUALITY INSPIRED BY THE GREATEST PLAYER EVER", in combinatie met het silhouet van een geit (GOAT - Greatest of all times). Het leer en de gebruikte inlegzool lijken van hogere kwaliteit te zijn dan we gewend zijn van de Air Jordan 1, zoals te zien is op de foto's.

De voorlopige releasedatum staat op 16 Juli, mocht daar verandering in komen dan houden wij je op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Air Jordan 1 Retro High OG "Stealth"

27
Aug 2022
Air Jordan 1 Retro High OG "Stealth"

Air Jordan 1 Retro High OG "Stealth"

555088-037
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim