Tim
Geschreven door
Tim

De Nike Air Max 1 blaast dit jaar 35 kaarsjes uit, waardoor het erop lijkt dat 2022 eindelijk weer een jaar gaat worden waarin wij wat nieuwe Nike Air Max 1 releases zullen gaan zien. Wij kunnen in ieder geval met zekerheid melden dat deze Concepts x Nike Air Max 1 SP "Wild Violet" ergens dit jaar zal gaan droppen. Wij blikken alvast vooruit op deze release, aan de hand van de eerste gelekte foto's van instagrammer kangofmemphis. Vandaag volgt er tevens meer nieuws over nog een versie van de Concepts x Nike Air Max 1 SP, maar daarover later meer.

Sneakerstore Concept uit Boston en Nike slaan de handen ineen voor meerdere Concept x Nike Air Max 1 SP Collabs

Concepts x Nike Air Max 1 Foto 3
Concepts x Nike Air Max 1 Foto 2

Het verhaal achter de creatie van deze Concepts x Nike Air Max 1 SP "Wild Violet" is nog niet geheel duidelijk, maar wat we wel weten is dat Concept en Nike meerdere versies van deze sneaker zullen gaan uitbrengen. De sneakers binnen de collectie zullen gebruik gaan maken van een diverse reeks kleuren, premium materialen, patronen en speciale details over het hele bovenwerk.

De sneaker waar wij vandaag een blik op werpen is voorzien van denim met een lichte washing, met daarop paisley bandana prints op de overlays gekleurd in het paars en groen. Red Corduroy is toegepast op de inlegzool, op de fluwelen tongen en bijpassende extra veters. Andere details zijn onder meer een koeienprint van imitatiebont op de neus, mismatching swooshes, ster en maan symbolen geborduurd op de toe box en een versleten 'NIKE'-logo op de hiel. Concepts-branding op de tonglabels, de hangtag, hakken en inlegzolen in een decoratieve co-branded doos maken het ontwerp compleet.

De releasedatum is nog niet bekend, wel weten we zeker dat de sneaker dit jaar nog zal worden gedropt. Check dus regelmatig onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Concepts x Nike Air Max 1 SP "Wild Violet"

01
May 2022
Concepts x Nike Air Max 1 SP "Denim Paisley"

Concepts x Nike Air Max 1 SP "Denim Paisley"

DN1803-500
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim