Zoals we in een eerder blog al hadden voorspeld zal Nike in de aankomende maanden en de eerste maanden van 2023 weer een aantal nieuwe colorways voor de Nike Air Max 1 uitbrengen. Gezien het aantal geringe nieuwe releases van het iconische Nike-model is iedere aankondiging van een nieuwe colorway dan ook meer dan welkom. Het gaat in dit geval om deze premium Nike Air Max 1 ’87 "Burgundy Crush" die een unieke draai geeft aan de door Tinker Hatfield ontworpen klassieker.

Nike Air Max 1 ’87 "Burgundy Crush"

Oct
24
Nike Air Max 1 ’87 Wmns "Burgundy Crush"

Nike Air Max 1 ’87 Wmns "Burgundy Crush"

DV3888-600
Alle verkooppunten

De Burgundy Crush maakt gebruik van een tonale look, voorzien van een pluche suède bovenwerk, met tonale leren overlays die qua kleuren gelaagd zijn uitgevoerd. Door het minimale kleurverschil zorgt deze afwerking voor een heerlijke premium uitstraling. De meeste panelen zijn gemaakt van boterzacht leer, maar de overlays op de wreef en op de hiel zijn voorzien van een reptielachtige afwerking. Het contrast tussen de verschillende materialen wordt versterkt door de toepassing van canvas op de tongen, terwijl de rest van het paartje rijkelijk is bedekt met premium afwerkingen, waaronder metallic gold veteroogjes en leren tonglabels. Dit alles rust bovenop een bijpassende midden- en buitenzool, voorzien van stiksels.

Benieuwd naar de releasedatum? Wij ook! Check regelmatig onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina voor het laatste nieuws.

Nike Air Max 1 87 Burgundy Crush Foto 6
Nike Air Max 1 87 Burgundy Crush Foto 3
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur