Tim
Geschreven door
Tim

Size? is een populaire sneakerwinkel die oorspronkelijk uit het Verenigd Koninkrijk komt. De winkel werd opgericht in 2000 en kreeg al snel erkenning voor zijn zorgvuldig samengestelde selectie van schoenen, vooral op het gebied van sneakers. Size? staat ook bekend om zijn collabs met verschillende prominente sneakermerken, waaronder Nike. Zo hebben zij in het verleden al een reeks aan Air Max 1 sneakers gedropt, waaronder de Size? x Nike Air Max 1 "Safari" die in 2018 werd uitgebracht.

Het hing al een tijdje in de lucht dat beide partijen binnenkort weer met een nieuwe Air Max 1 collab zouden gaan komen, en vandaag kunnen we dat bevestigen met de foto's van deze Size? x Nike Air Max 1 2023. Het wachten is alleen nog even op de releasedatum, de prijs en of de sneaker ook via de website van Nike zal gaan droppen.

Size x Nike Air Max 1 2023 Foto 1
Size x Nike Air Max 1 2023 Foto 3

Een premium harig suède basis gekleurd in Chocolate Brown, aangevuld met grijs getrommelde leren overlays

De aankomende Size? x Nike Air Max 1 2023 belichaamt elegantie met zijn luxe Chocolate Brown harig suède basis, elegant aangevuld met grijs getrommeld lederen overlays op de wreef, de panelen rond de middenvoet en de hiel, wat zorgt voor een heerlijk contrast.

Nike blijft trouw aan het Nike "Considered" initiatief, een duurzaamheidsinitiatief van het merk om milieuvriendelijke en milieubewuste materialen toe te passen. zo bevat het ontwerp bevat op ingenieuze wijze toegepaste corduroy mud guards, hennep tongen en suède Swooshes. De iconische Nike branding is in het bruin toegepast op de de tonglabels, binnenzolen en hakken, terwijl een sierlijke mini Swoosh op de voorvoet te zien is. Deze sneaker rust op een Sail-gekleurde tussenzool met een zichtbare Air unit in de hiel en een zwarte rubberen buitenzool.

Tot nu toe is er nog niet bekend wanneer de sneaker dropt. De geruchten gaan dat de sneaker exclusief via de Size? app zal gaan droppen, maar niets is nog zeker. We houden je vanzelfsprekend op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Size x Nike Air Max 1 2023 Foto 4
am1ent

Size? x Nike Air Max 1 2023

29
Sep 2023
Coming soon
Size? x Nike Air Max 1 "Brown"

Size? x Nike Air Max 1 "Brown"

FN7814-001
Alle verkooppunten
Size x Nike Air Max 1 2023 Foto 5
am1ent
Size x Nike Air Max 1 2023 Foto 6
am1ent
Tim
Geschreven door
Tim