Tim
Geschreven door
Tim

Nadat we onlangs de releasedata én de foto's van de Travis Scott x Nike Air Max 1 "Saturn Gold", de Travis Scott x Nike Air Max 1 "Baroque Brown" en de Travis Scott x Nike Air Max 1 "Wheat" voorbij zagen komen, zijn nu de eerste foto's van deze upcoming Travis Scott x Nike Air Max 1 “Dusty Sage / Cave Stone" gelekt. De naam van de sneaker is nog niet helemaal duidelijk, aangezien de ene bron de sneaker de Cave Stone noemt en de ander het de Dusty Sage. Wat we wel zeker weten, is dat de sneaker er zo uit komt te zien.

Deze Travis Scott x Nike Air Max 1 collab is bedekt met een colorway die onder de naam Off Noir/Cave Stone-Dusty Sage-Celadon gaat. De sneaker is aan de bovenkant voorzien van een grijze mesh-constructie met lichtgroene overlays op de zijpanelen, op de middenvoet en op de tong. Als contrastrerende kleur zien we zwart terug op de mud guard, de kraag, de binnenvoering en op de hielen. Highlights van het ontwerp zijn onder meer de omgekeerde Swooshes op de zijpanelen, vernieuwde logo's op de tongen en Nike en Cactus Jack-branding op de hielen. Een zwarte rubberen buitenzool met daarop "CACTUS CORPORATION" geschreven rondt de look van deze Air Max 1 af.

De releasedatum van deze sneaker ontbreekt nog, check dan ook dagelijks onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Tim
Geschreven door
Tim