Tim
Geschreven door
Tim

De eerste on-feet foto's van de Air Jordan 1 High OG "Lost & Found" zijn binnen. De sneaker ging in eerste instantie onder de naam "Chicago Reimagined", doordat de sneaker erg lijkt op de Chicago colorway, maar dan met een twist. Deze versie van de Air Jordan 1 is een ode aan de historische "mom and pop shops", die nauw verbonden zijn met de jaren '80 in de Verenigde Staten.

Deze Air Jordan 1 High OG "Lost & Found" is een eerbetoon aan de tijd dat je nog een paartje Air Jordan 1 Chicago's kon kopen in de winkel om de hoek, wat terug te zien is aan de speciale verpakking en het vintage papier waarin de sneakers geleverd worden. Zelfs de verkoopstickers en de factuur zullen worden voorzien van een vintage stijl.

De sneaker gaat gekleed in een Varsity Red, Black, Sail en Muslin colorway. Vintage vibes zijn voelbaar door de cracked look van het leer, in combinatie met een witte leren basis en rode overlays met zwart op de Wings, Swooshes en op de kraag. Andere details zijn onder meer Muslin-gekleurde tongen, Nike Air-branding bovenop een witte tussenzool en een rode rubberen buitenzool.

Een releasedatum voor deze sneaker hebben we nog niet voor je. Check daarvoor dagelijks onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Air Jordan 1 High OG "Lost & Found"

19
Nov 2022
Air Jordan 1 High OG "Lost & Found"

Air Jordan 1 High OG "Lost & Found"

DZ5485-612
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim