Tim
Geschreven door
Tim

Jordan dropt binnenkort weer een héle dikke Jordan 1 sneaker. Het gaat hier om een WMNS model, dat in principe voor dames bedoeld is - maar zoals je aan de on-feet foto's van deze Air Jordan 1 High OG WMNS "Denim" kan zien zijn dit toch echt de benen van een man. De size run zal dan ook lopen tot en met 44.5, wat het allemaal nóg vetter maakt. Wij blikken alvast vooruit op deze sneaker, die wij persoonlijk echt heel dope vinden door de toepassing van Denim op een strakke witte basis.

De Air Jordan 1 High OG WMNS "Denim" heeft een witte leren basis met gerafelde blauwe denim overlays

Air Jordan 1 High OG WMNS Denim Foto 7
Air Jordan 1 High OG WMNS Denim Foto 8

De aankomende Air Jordan High OG "Denim" is naar onze mening nu al een van de meest geanticipeerde Jordan 1-releases van 2022 en terwijl we geduldig wachten op de release, bekijken we vandaag nieuwe on-feet foto's van de sneaker. Deze nieuwe clean versie van de Air Jordan 1 High is voorzien van een witte getrommelde leren basis met bijbehorende versleten blauwe denim dat op de overlays is toegepast. Een lichtere blauwe tint is toegepast op de Nike Air-branding op de tongen en rubberen buitenzool. Metallic Gold gekleurde Jumpman dubraes ronden het design af.

De voorlopige releasedatum ligt ergens in September van 2022. Wij houden je uiteraard op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Air Jordan 1 High OG WMNS "Denim"

12
Aug 2022
Air Jordan 1 High OG WMNS "Denim"

Air Jordan 1 High OG WMNS "Denim"

DM9036-104
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim