Tim
Geschreven door
Tim

We hebben eindelijk foto's van de Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG "Black Phantom" aan de voeten. Als we deze foto's vergelijken met de eerste digitale beelden van een maand geleden, dan moeten we toch concluderen dat het eindproduct er compleet anders uitziet dan verwacht.

Na de release van de Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG "Reverse Mocha" zal de volgende Travis Scott x Air Jordan 1 Low colorway gebruik maken van een "Black Phantom" colorway.

De "Black Phantom" gaat gekleed in een Black en Phantom colorway en wordt geleverd met een geheel zwarte suède basis met Phantom-stiksels en de welbekende oversized naar achteren gerichte Swoosh aan de zijkant, terwijl de normale Swoosh de andere zijkant siert. De kenmerkende details van Travis Scott zijn ook weer aanwezig in de vorm van een rood 'Cactus Jack'-logo op de tong, een wit logo op de zijkant en op de inlegzool. Op de hak van de rechterschoen zien we het Air Jordan Wings-logo en op de hak van de linkerschoen een bijenlogo ter ere van zijn dochter Stormi.

De releasedatum staat voorlopig op 15 December 2022, mocht daar iets aan veranderen dan ben jij de eerste die het leest op onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG "Black Phantom"

15
Dec 2022
Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG "Black Phantom"

Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG "Black Phantom"

DM7866-001
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim