Over een paar maanden is het zover, de release van de Trophy Room x Air Jordan 1 High OG. Vandaag werpen wij een blik op de eerste on-feet foto's. Vooralsnog waren er nog niet heel beste foto's van dit upcoming paartje beschikbaar - snel checken dus!

Deze speciale versie van de Air Jordan 1 High OG zal een vernieuwde versie en eerbetoon zijn aan het iconische model van Michael Jordan's één na oudste zoon, Marcus Jordan die de leiding heeft over de Trophy Room Florida. In theorie dus een unieke spin off van de klassieke "Chicago" AJ 1. Dit paartje maakt gebruik van een bovenkant dat is voorzien van wit leer dat wordt aangevuld met subtiel glinsterende rode overlays. Bovendien is het rode stiksel over de basis vervangen door witte stiksels. Het meest opvallende aan de sneaker is toch wel de handtekening van Michael Jordan die op de hielen is geëtst. Ten slotte ronden doorschijnende buitenzolen met rode en blauwe sterren eronder en 'Trophy Room'-patches die in de inlegzolen zijn genaaid het design af.

De voorlopige releasedatum staat op 10 februari 2021. Vooralsnog lijkt het erop dat dit een super limited paartje gaat worden dat in een oplage van slechts 12.000 paar zal uitkomen. Op de hoogte blijven? Check dan regelmatig onze sneaker releasekalender, ons blog en onze Facebook pagina.

Stephan
Geschreven door
Stephan