Het is een poosje stil geweest rond Supreme en collabs met een sneakermerk. De laatste collab was die met de Air Force 1 in Maart van dit jaar, de hoogste tijd om weer eens een collab met Vans aan te gaan dus!

Supreme dropt morgen via de supreme website een nieuwe collectie, het gaat hier om een collab met sneakermerk Vans waarmee zij samen de Supreme x Vans Hole Punch Denim Collection hebben ontworpen. De collectie bevat twee van de populairste modellen van het merk: de Vans Sk8-Hi en de Vans Slip-On die zullen droppen in twee kleuren - in totaal dus vier sneakers.

Naast de keuze uit twee modellen kun je ook kiezen tussen twee kleuren, zowel de Slip-On als de Sk8-Hi zullen droppen in het blauw en zwart. Beide modellen zijn voorzien van een denim bovenkant met een geperforeerd patroon, dat eerder al op Supreme's denim truckerjack werd toegepast. Witte rubberen zolen, co-branding over de hele schoen en een witte lederen streep op de zijkanten van de Sk8-Hi maken het design af.

Morgen dropt de collectie om 12:00 's middags via de site van supreme. Zoals we gewend zijn van Supreme zijn ook deze sneakers binnen tien seconden sold out - zorg dus dat je er op tijd bij bent.

Op de hoogte blijven van alles rondom sneakers? Check dan regelmatig onze sneaker releasekalender, ons blog voor het laatste sneaker nieuws of onze Facebook pagina.



Stephan
Geschreven door
Stephan