Tim
Geschreven door
Tim

Onlangs kondigde Jordan aan dat het deze Zomer met een heerlijke Air Jordan 1 High OG Wmns "Washed Pink" gaat komen. Vandaag is bekend geworden dat er een soortgelijke Jordan zal gaan droppen, die de kleur Roze heeft vervangen met prachtige paarse Mauve accenten. We blikken vooruit op de release van de Air Jordan 1 High OG "Mauve".

Naast de "Washed Pink"-release voor dames, worden de dames nogmaals voorzien van een Washed versie van de Jordan, maar dan nu in het paars. In de wandelgangen horen wij meermaals de geruchten dat de sneaker nog voor het eind van dit jaar moet gaan droppen. We hopen natuurlijk op een release in de Zomer, want daar leent de colorway zich uitstekend voor. De sneaker maakt gebruik van een colorway die bestaat uit een mix van White en Sky J Mauve, maar in welke stijl colorblocking of welke materialen er precies gebruikt gaan worden is nog niet geheel duidelijk. Voorlopig moeten we het doen met een mockup.

Benieuwd naar de releasedatum? Wij ook! Check voor het laatste nieuws regelmatig onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Air Jordan 1 High OG "Mauve"

Datum nog
niet bekend
Air Jordan 1 High OG "Mauve"

Air Jordan 1 High OG "Mauve"

DZ5485-105
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim