Het is inmiddels bevestigd: de Air Jordan 1 Mid gaat een Chicago colorway krijgen. Zoals jullie misschien al weten zijn de resell prijzen van de Chicago colorways voor de Air Jordan 1 sinds de Netflix docu The Last Dance gruwelijk gestegen. Hoewel dit paartje misschien niet 1 op 1 de Chicago colorway is zoals wij 'm kennen is het wel een schoentje dat het mega goed zal gaan doen bij de Jordan aanhang.

De Air Jordan 1 Mid "Chicago" is een aankomende variant op het model met de iconische colorway die bestaat uit de kleurenWhite, Gym Red en Black. De sneaker is voorzien van een wit leren basis met rode leren overlays. In typische Chicago-style is contrasterend zwart toegepast op de enkelkraag, veters en swooshes. Een witte tussenzool en bijpassende witte hak, gevolgd door een rode rubberen buitenzool maken het design af.

Een releasedatum is helaas nog niet bekend, we houden je uiteraard op de hoogte via onze sneaker releasekalender, ons blog voor het laatste sneaker nieuws of onze Facebook pagina.

Stephan
Geschreven door
Stephan