De Air Jordan 1 mag zonder enige twijfel dé populairste Jordan aller tijden genoemd worden. De sneaker is misschien nog wel populairder als streetwear sneaker gecombineerd met vette jeans, dan dat de schoen nog gebruikt wordt op het basketbalveld. De meest belangrijke reden hiervoor is dat Jordan continu met dope colorways komt, zo ook deze nieuwe Air Jordan 1 Retro High OG SP "Top 3 2.0" die nog dit jaar zal gaan droppen.

De foto die we hier zien is een mock-up, dus het uiteindelijke zou nog kunnen verschillen - de jongens van @zsneakerheads zitten er echter zelden naast. Ook als wij kijken naar Top 3 releases in het verleden kunnen wij aan de hand van de White/Royal-Varsity Red-Black al met zekerheid zeggen dat het uiteindelijke design niet heel veel zal gaan verschillen.

De sneaker maakt gebruik van "Black Toe"-esthetiek, voorzien van neutrale kleuren Zwart en Wit die de voorkant van de schoen vormen. een mooie blauwe Royal Vasity kleur en rode accenten zijn te vinden rond de kraag en de overlays rond de hiel.

Zoals gezegd zal de sneaker dit jaar nog droppen, check regelmatig onze sneaker releasekalender voor updates, ons blog voor het laatste sneaker nieuws of bezoek onze Facebook pagina.

Stephan
Geschreven door
Stephan