Tim
Geschreven door
Tim

De door Tinker Hatfield ontworpen Nike Air Max 90 kan weer een nieuwe colorway toevoegen aan zijn lijstje met dikke colorways. De sneaker van Nike is de afgelopen maanden al meerdere malen in diverse strakke colorways gedropt, en nu is 'ie verkrijgbaar in een prachtige, vrijwel volledig blauwe colorway. We hebben het hier over deze nieuwe Nike Air Max 90 "Diffused Blue" die vanaf vandaag verkrijgbaar is.

Check hier de Nike Air Max 90 "Diffused Blue"

05
Jan 2023
Nike Air Max 90 "Diffused Blue"

Nike Air Max 90 "Diffused Blue"

FD0664-400
Alle verkooppunten

Diffused Blue colorway

De constructie van deze nieuwe blauwe air Max 90 bestaat uit meerdere materialen die zeker de aandacht zullen trekken. Al deze premium materialen zijn toegepast bovenop een Diffused Blue-gekleurde basis van mesh. Dit wordt bedekt met boterachtig suède dat is toegepast over de zijwanden en rond de toebox, terwijl glad leer zich om de mud guards en achterkant wikkelt.

Nike Air Max 90 Diffused Blue sneaker foto
Sneaker Squad

Met rubber beklede elementen hebben hun weg gevonden naar het vetersysteem en de badge op de hiel, waarop witte Nike Air-branding is toegepast. De Swooshes zijn zijn extra opvallend doordat deze zijn voorzien van een speciale textuur en gebruik maken van een diepere kleur blauw (Obsidian). Om het geheel af te ronden is het 'Nike Air'-logo op de tong toegepast op een transparant glanzend materiaal, dat zorgt voor een aparte look and feel.

Nike Air Max 90 Diffused Blue detailzoom
Sneaker Squad
Nike Air Max 90 Diffused Blue achterkant
Sneaker Squad
Tim
Geschreven door
Tim