Tim
Geschreven door
Tim

De New Balance 580 sneaker is in vergelijking met bijvoorbeeld de New Balance 550 misschien niet zo bekend bij het grote publiek, maar de sneaker heeft wel degelijk een grote rol gespeeld in de geschiedenis van het merk New Balance. Vandaag is deze tijdloze New Balance sneaker opnieuw uitgekomen. Deze New Balance 580 "Black Shadow Grey" is vanaf vandaag verkrijgbaar via diverse verkooppunten.

New Balance 580 Black Grey Foto 2
New Balance 580 Black Grey Foto 3

De New Balance 580 sneaker is voorzien van Black Shadow Grey en een combinatie van suède en mesh

Mocht je nog een lekker paartje stealthy New Balance sneakers willen, dan is deze 580 sneaker die is uitgevoerd in het zwart en grijs wellicht wel een goede optie. Suède en mesh vormen het grootste deel van het bovenwerk van de sneake. Cracked leren panelen zijn toegepast op de middenvoet samen met de bekende "N" logo's. Een vleugje wit komt ook naar voren op de middenvoet, wat zorgt voor een vleugje freshness op de verder ingetogen colorway.

Speciale ultra dempende zolen zorgen voor een extra comfortabele pasvorm en ondersteuning tijdens een workout at the gym of een stukje wandelen. Voor extra grip is er gekozen voor een gespikkelde zwarte buitenzool met extra groeven.

New Balance 580 "Black Shadow Grey" verkooppunten

01
May 2023
New Balance 580 "Black Shadow Grey"

New Balance 580 "Black Shadow Grey"

MT580MDB
Alle verkooppunten
New Balance 580 Black Grey Foto 4
Tim
Geschreven door
Tim