Tim
Geschreven door
Tim

Day of the Dead, in Mexico beter bekend als el Día de los Muertos is een tweedaagse feestdag die de levenden en doden herenigt. Families creëren ofrendas (offers) om hun overleden familieleden te eren. Nike staat er om bekend deze feestdag ieder jaar uitbundig mee te vieren, maar nu kondigen ze nóg een toevoeging aan, ondanks dat Day of the Dead al achter de rug is. Het gaat hier om de Nike Air Max 90 WMNS "Siempre Familia", die op de 17e van November in Mexico zal droppen. Of de sneaker ook nog zal gaan droppen in Europa is niet zeker, maar de schoen zal sowieso te koop zijn op resell sites als StockX.

Nike Air Max 90 WMNS "Siempre Familia"

Nike Air Max 90 WMNS Siempre Familia Foto 8
Nike Air Max 90 WMNS Siempre Familia Foto 9

Deze speciale versie van de Nike Air Max 90 maakt deel uit van Nike's "Siempre Familia" collectie, ook bekend als "Day of the Dead" -collectie en blijft trouw aan zijn roots terwijl het de reis naar Mictlán viert. De Nike Air Max 90 WMNS "Siempre Familia" eert de Mexicaanse cultuur en tradities en heeft diverse texturen die zijn geïnspireerd op de Xoloescuincle, de gidsdier die in de verhalen rondom de feestdag vaak genoemd wordt. De eye catcher van deze sneaker is toch wel het skeletontwerp dat bovenop de wreef te zien is.

Deze sneaker dropt op 17 November in Mexico, Nike moet nog bevestigen of de sneaker ook in Europa zal gaan droppen. Wij houden je hier natuurlijk van op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 90 WMNS "Siempre Familia"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 90 WMNS "Siempre Familia"

Nike Air Max 90 WMNS "Siempre Familia"

DO2154-010
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim