Goed nieuws! Na het eerdere Limited Edition succes: een volledig met goudfolie bedekte Nike Air Max 1 art print, de ‘Reflective Golden Nike Air Max 1’. Komt Hyprints nu met hun nieuwste Limited Edition art print de ‘Urban Legend’.

Waar komt de inspiratie dit keer vandaan?

Heb je wel eens sneakers zien hangen aan een kabel en je afgevraagd wat dat nou eigenlijk betekent. Sven, oprichter van Hyprints ging op onderzoek uit en kwam erachter dat het fenomeen ‘shoe tossing’ of ‘shoefitti’ heet, maar over de betekenis lijkt niemand het eens te worden. Het mysterie omtrent shoe tossing heeft Sven geïnspireerd tot het maken van zijn nieuwste werk ‘Urban Legend’. ‘Urban Legend’ is een gelimiteerde art print met daarop een paar hangende Air Max 1’s. De print is afgewerkt met reflecterende folie en is vanaf vandaag 13:00 uur te verkrijgen via de webshop van Hyprints.

Sven zijn antwoord op het mysterie:

“Hoe dieper je in het fenomeen duikt, hoe gekker de verhalen worden - van drugs dealen en criminele activiteiten, tot een vorm van kunst of het afsluiten van een levensfase. In plaats van het vinden van antwoorden, blijf je achter met nóg meer vragen. Misschien is het beste antwoord wel, hoe onvoldaan het ook klinkt, dat er niet maar 1 verklaring voor te vinden is” aldus Sven. “Desondanks lijken alle verhalen iets gemeen te hebben: zo gaat het bijna altijd om het achterlaten van een teken (net zoals graffiti), meestal ter ere van een persoon, plek of gebeurtenis.”

Limited editon:

‘Urban Legend’ is de tweede print van Hyprints die uitgerust is met reflecterende folie en komt in twee kleuren; goud en rosé goud. Het design is geprint op 380 g/m² wit mat art papier, komt in een oplage van 100 stuks (50 goud, 50 rosé goud), en is genummerd op de achterkant. Hyprints is de design studio van grafische vormgever Sven Dekker, en is gespecialiseerd in het maken van grafische kunst, met een focus op sneakers, fashion en popcultuur. Klik hier om de prints te bekijken.

De vorige goudfolie art print was binnen 1 dag uitverkocht, dus wil jij ook zo toffe print aan je muur? Hierbij een kleine tip: wacht vooral niet te lang…

Stephan
Geschreven door
Stephan