Tim
Geschreven door
Tim

Vandaag zagen wij plots een heel clean sneakertje voorbij komen op de website van Nike, voorzien van goudkleurige kettingen met bedeltjes. Het gaat hier om de Nike Air Force 1 07 LX "Lucky Charms", waarvan de officiële foto's binnen zijn en de verkooppagina bij Nike klaar staat, alleen ontbreekt de releasedatum nog.

Een strak witte Air Force 1 voorzien van goudkleurige kettingen en bedeltjes

Nike Air Force 1 07 LX Lucky Charms Foto 10
Nike Air Force 1 07 LX Lucky Charms Foto 9

Nike voegt de Nike Air Force 1 07 LX "Lucky Charms" toe aan de Lucky Charms-collectie! De Nike Air Force 1 Low LX Lucky Charms is in een geheel witte versie van het model dat wordt geaccentueerd met wat extra bling bling. De witte basis is gemaakt van wit gekleurd leer, samen met witte tongen, veters, meshvoering, swooshes en zool. De eerder genoemde gouden bling bling is toegepast in de vorm van gouden kettingen met bedeltjes, die aan de zijkant van de veteroogjes hangen, deze lopen door tot aan de hielen. De Metallic Gold gekleurde branding op de tong maakt het design helemaal af.

De verkooppagina staat klaar, alle seinen staan op groen - het is alleen even wachten op de releasedatum. Check dus regelmatig onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Force 1 07 LX "Lucky Charms"

11
Nov 2021
Nike Air Force 1 '07 LX "Lucky Charms"

Nike Air Force 1 '07 LX "Lucky Charms"

DD1525-100
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim