Tim
Geschreven door
Tim

Word ook een Nike Member!

Met het Nike Membership profiteer je van exclusieve toegang tot vele toffe Nike producten, waaronder deze Nike Air Force 1 Fontanka "Tortoise Shell"! Maar naast toegang tot deze sneakers, biedt Nike ook; inspiratie, een community, exclusieve apps en promoties! En het mooiste nieuws... member worden bij Nike is gewoon gratis en het is zo gepiept.

Wil je alle voordelen nog even rustig bekijken of al direct joinen? Dat kan hier op de Nike website.

Een prachtige "Tortoise Shell" colorway

Op 3 maart staat ons deze wel heel speciale versie van de Fontanka te wachten, dan dropt namelijk deze prachtige Nike Air Force 1 Fontanka WMNS "Tortoise Shell". Laten we deze sneaker nu net hebben meegenomen voor een fotoshoot, om wat geweldige shots van dit pareltje in de natuur vast te leggen.

Nike Air Force 1 Fontanka Tortoise Shell Sneaker Squad 6
Sneaker Squad

De Nike Air Force 1 Fontanka WMNS "Tortoise Shell" mag gerust een van de meest unieke versies van het model genoemd worden. Het is niet alleen een verzameling van felle kleuren, maar ook van unieke patronen. Nike weet alles perfect in balans te houden, door ook neutrale kleuren te gebruiken. De sneaker is voorzien van een bovenwerk dat gebruik maakt van de kleuren Grey en Sail, dat is toegepast op het leer en suède. Dit paar onderscheidt zich van eerdere versies door de toepassing van Tortoise Shell-details die te vinden zijn op de Swooshes en hiellipjes. Andere in het oog springende ontwerpdetails zijn onder meer de complexe stiksels, de verhoogde tussenzool en het gelaagde bovenwerk.

Releasedatum

Op donderdag 3 maart is het mogelijk deze exclusieve sneaker voor Nike Members te scoren, want om 09:00 gaat de sneaker live. Wees er dus op tijd bij...

Check hier de verkooppunten

03
Mar 2022
Nike Air Force 1 Fontanka WMNS "Tortoise Shell"

Nike Air Force 1 Fontanka WMNS "Tortoise Shell"

DR0151-001
Alle verkooppunten

Nike Air Force 1 Fontanka "Tortoise Shell" (DR0151-001)

De Nike Air Force 1 Fontanka is een nieuwe variant van de oorspronkelijke Air Force 1, die is ontstaan uit de ideeën en kunst uit de voormalige Sovjet-Unie. De sneaker introduceert een nieuwe vorm van comfort, in combinatie met een gewaagde stijl. De Fontanka viert met zijn verhoogde tussenzool, gelaagd bovenwerk van zacht leer en ingewikkelde stiksels, de rebelse undergroundwereld van de ravescene in St. Petersburg. En alsof dat nog niet genoeg is, voegt de cassette tape die is gemaakt van ultrazacht React-schuim in de hiel een gewaagde retro-look toe.

Nike Air Force 1 Fontanka Tortoise Shell Sneaker Squad 2
Sneaker Squad

Deze colorway is ook verkrijgbaar op de Nike Air Huarache

03
Mar 2022
Nike Air Huarache WMNS "Tortoise Shell"

Nike Air Huarache WMNS "Tortoise Shell"

DQ9317-001
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim