Tim
Geschreven door
Tim

Dat de Nike Air Force 1 sneaker zich uitstekend leent voor een divers aanbod aan colorways weten we inmiddels wel, maar wij zien de sneaker toch het liefst in een mooie strakke clean colorway, zoals te zien is op deze aankomende Nike Air Force 1 Low "Glitch Swoosh". De eyecatcher is in dit geval niet de colorway, maar de Swoosh. Deze is uitgevoerd in een hele vette Glitch setting, zonder overdreven schreeuwerig over te komen. Wij blikken alvast vooruit op deze release door de officiële foto's beter te bekijken.

Een Glitch Swoosh is de eyecatcher op deze witte clean Air Force 1 Low

Nike Air Force 1 Low Glitch Swoosh Foto 7
Nike Air Force 1 Low Glitch Swoosh Foto 8

Deze Nike Air Force 1 Low "Glitch Swoosh" is voorzien van de traditionele en geliefde gladde witte leren constructie dat is toegepast op het hele bovenwerk. De Nike Air Force 1 Low wordt vervolgens gecontrasteerd door oranje details op de hiellipjes en zwarte branding op de tonglabels, inlegzolen en hielen. Het hoogtepunt van deze AF1 zijn de zwarte Glitch Swooshes die op beide zijpanelen zijn geplaatst. Onderaan zien we de traditionele Air Force 1 rubberen zool, die het design afmaakt.

Een releasedatum is nog niet bekend, maar je kan er zeker van zijn dat wij je op de hoogte houden via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Force 1 Low "Glitch Swoosh"

20
Apr 2022
Nike Air Force 1 Low "Glitch Swoosh"

Nike Air Force 1 Low "Glitch Swoosh"

DV6483-100
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim