Tim
Geschreven door
Tim

De Nike Air Force 1 Low "Linen" debuteerde al in 2001 als onderdeel van Nike's CO.JP collectie, aanvankelijk exclusief voor de Japanse markt. In 2016 bracht Nike de Air Force 1 sneaker nogmaals uit als eerbetoon aan deze geweldige colorway, waarbij de release samenviel met de opening van Kith's winkel in Miami. Deze exclusieve release was destijds alleen toegankelijk voor klanten van Kith Miami, wat de status als verzamelobject heeft versterkt. Het goede nieuws voor iedereen die dit paartje graag had willen scoren, is dat Nike deze "Linen" release een comeback laat maken voor de zomer van 2024.

Deze versie van de Nike Air Force 1 Low heeft een charmante mix van Linen, Atmosphere en True White tinten. Het lichtbruine leren bovenwerk voelt rijk en boterachtig aan, met speelse roze accenten op de Swooshes, tong en hiel. De "AIR"-branding knalt van de witte tussenzool en rubberen buitenzool af en zorgt voor een opvallend contrast. Het wit zet zijn frisse aanwezigheid voort op de tong, veters en binnenvoering, wat resulteert in een ontwerp dat zowel rechttoe rechtaan als chique is.

We hebben de exacte releasedatum van deze sneaker nog niet voor je, maar we houden je vanzelfsprekend op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Force 1 Low "Linen"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Force 1 Low "Linen"

Nike Air Force 1 Low "Linen"

845053-201
Alle verkooppunten
Nike Air Force 1 Low Linen Foto 2
Nike Air Force 1 Low Linen Foto 3
Nike Air Force 1 Low Linen Foto 4
Tim
Geschreven door
Tim