Stephan
Geschreven door
Stephan

Nike Air Huarache "Tortoise Shell"

De Air Force 1 Fontanka is niet het enige model dat door Nike is voorzien van een "Tortoise Shell"-colorway, ook deze Nike Air Huarache WMNS "Tortoise Shell" dropt namelijk op 3 maart in een soortgelijke look. De Nike Huarache is een tijdloze sneaker, die we te danken hebben aan ontwerper en Nike legende Tinker Hatfield. De Huarache kwam voor het eerst op de markt in 1991 en blijft tot op de dag van vandaag droppen in fantastische colorways. Wij namen dit pareltje samen met de Fontanka mee voor een fotoshoot, waarop duidelijk te zien is dat dit een echte nekkendraaier is.

Word ook Nike Member!

Met het Nike Membership profiteer je van exclusieve toegang tot vele toffe Nike producten, waaronder deze Nike Air Huarache WMNS "Tortoise Shell"! Maar naast toegang tot deze sneakers, biedt Nike ook; inspiratie, een community, exclusieve apps en promoties! En het mooiste nieuws... member worden bij Nike is gewoon gratis en het is zo gepiept.

Wil je alle voordelen nog even rustig bekijken of al direct joinen? Dat kan hier op de Nike website.

Nike Air Huarache Tortoise Shell Sneaker Squad 5
Sneaker Squad

Een parel van een colorway

Deze nieuwe colorway bevat alle traditionele elementen van de OG Huarache, maar is voorzien van een nieuwe kleurencombinatie die bestaat uit Neon Orange en Tortoise details op een grijs gekleurde basis gemaakt van neopreen. Verder maakt de sneaker gebruik van suède overlays en een fel oranje pull tab bij de hiel die doorloopt tot de zijkant van de enkel. De herkenbare Huarache overlays zijn uitgedost in een glanzende Tortoise Shell print. Een witte tussenzool bovenop een zwarte rubberen buitenzool maakt het ontwerp af.

Releasedatum

Donderdag 3 maart om 09:00 uur gaan de sneakers live en vanaf dat moment is het mogelijk deze exclusieve sneaker voor Nike Members te scoren!

Check hier de verkooppunten

03
Mar 2022
Nike Air Huarache WMNS "Tortoise Shell"

Nike Air Huarache WMNS "Tortoise Shell"

DQ9317-001
Alle verkooppunten
Nike Air Huarache Tortoise Shell Sneaker Squad 6
Sneaker Squad

Deze colorway is ook verkrijgbaar op de Nike Air Force 1 Fontanka

03
Mar 2022
Nike Air Force 1 Fontanka WMNS "Tortoise Shell"

Nike Air Force 1 Fontanka WMNS "Tortoise Shell"

DR0151-001
Alle verkooppunten
Stephan
Geschreven door
Stephan