Tim
Geschreven door
Tim

Nike vierde Air Max Day dit jaar uitbundig, het bracht namelijk de langverwachte Nike Air Max 1 '86 OG "Big Bubble" uit die deel uitmaakte van de oorspronkelijke productie in 1986, nog voordat de Air Max 1 zijn debuut maakte in 1987. Nu lijkt het erop dat er nog veel meer Air Max 1 '86 colorways zullen uitkomen dit jaar. Deze Nike Air Max 1 ’86 "Smokey Mauve" maakt net als zijn voorganger gebruik van een extra grote bubbel, maar is qua kleuren totaal anders.

Deze nieuwe Big Bubble sneaker gaat gekleed in een Smokey Mauve en Dark Team Red kleurenschema en heeft een witte mesh basis met Tan-gekleurde suede overlays en bruine Swooshes en mud guards. De bekende "Nike" branding zien we terug op de tong labels, binnenzolen en het borduurwerk op de hak. In de witte tussenzool zien we de langer zichtbare Air unitmet daaronder een bruine rubberen buitenzool.

Voorlopig gaan we uit van een release in de herfst, we houden je uiteraard op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 1 86 Smokey Mauve Foto 7
Nike Air Max 1 86 Smokey Mauve Foto 8

Nike Air Max 1 ’86 "Smokey Mauve"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 1 ’86 "Metallic Gold Grain"

Nike Air Max 1 ’86 "Metallic Gold Grain"

FJ8314-200
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim