Tim
Geschreven door
Tim

Nike is nog lang niet klaar met de Air Max 1 sneaker. Naast het standaard model krijgt deze versie die is gemaakt om op te golfen ook steeds meer aandacht. Als opvolger van het OG "Sport Red" paartje dat in 2022 dropte, komt Nike binnenkort met nog een toevoeging aan hun golf line-up. Het gaat in dit geval om de OG Navy/Red colorway als een eerbetoon aan de release uit 1987. We blikken alvast vooruit op de release van deze prachtige Nike Air Max 1 Golf "Navy/Red".

Nike Air Max 1 Golf Navy Red Foto 8
Nike Air Max 1 Golf Navy Red Foto 7

De Nike Air Max 1 Golf "Navy/Red" sneaker is een eerbetoon aan de OG colorway uit 1987

De sneaker gaat gekleed in een klassieke White/Navy/Red kleurblokkering. Deze golfeditie van de Nike Air Max 1 is gemaakt van een mix van diverse sportieve premium materialen gemaakt voor comfort en optimale grip op de baan. Het heeft een synthetisch bovenwerk dat waterbestendigheid biedt in alle weersomstandigheden. Op de hielen zien we een klassiek 'Nike Air'-borduurwerk, samen met inlegzolen die zijn voorzien van "Nike Golf" branding. Dit alles rust bovenop een vernieuwd tractiepatroon onder de voet om je maximale grip op de baan te geven in diverse omstandigheden.

Een releasedatum hebben we nog niet voor je, maar zodra er iets bekend is hoor je uiteraard van ons via de releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 1 Golf "Navy/Red"

20
Jun 2023
Nike Air Max 1 '86 OG Golf "Midnight Navy/Track Red"

Nike Air Max 1 '86 OG Golf "Midnight Navy/Track Red"

DV1403-001
Alle verkooppunten
Nike Air Max 1 Golf Navy Red Foto 4
Tim
Geschreven door
Tim