Tim
Geschreven door
Tim

Wie denk dat Nike onderhand wel elke variant van de Air Max 1 sneaker heeft uitgebracht komt van een koude kermis thuis, want de AM1-trein blijft doorknallen. Hoewel de 35e verjaardag van de Air Max 1 in 2022 plaatsvond, blijft de releasekalender in 2023 vollopen met nieuwe colorways voor het model.

De afgelopen weken hebben we verschillende paartjes voorbij zien komen, van sneakers met animal prints tot felle roze kleuren langs de mud guard. Deze Nike Air max 1 LX "Rugged Orange" is de meest recente aankondiging en is voorzien van hoogwaardige materialen en niet alledaagse branding.

Nike Air Max 1 LX "Rugged Orange"

04
Aug 2023
Nike Air Max 1 Wmns LX "Rugged Orange"

Nike Air Max 1 Wmns LX "Rugged Orange"

FD2370-100
Alle verkooppunten
Nike Air Max 1 LX Rugged Orange Foto 6
Nike Air Max 1 LX Rugged Orange Foto 4

Nike blijft met de Nike Air Max 1 LX "Rugged Orange" sneaker wederom verrassen

De basislaag bestaat uit wit corduroy met een strakke combinatie van sail en light orewood brown over het bovenwerk dat bestaat uit meerdere materialen. Langs de mud guard zien we de kleur rugged orange het suède paneel bedekken, terwijl het middenvoetpaneel en de hieloverlay zijn uitgevoerd in light orewood brown getrommeld leer. Tonale witte veters passen prima bij de tong en stoppen net onder een vleugje sundial yellow dat is toegepast op het merklogo van Nike en de bovenste veteroogjes.

We zien nog meer premium getrommeld leer terug op de middenvoet waarop de rugged orange gekleurde Nike Swoosh ook op is toegepast. Wat het meest opvalt aan deze release, is dat er op de hak gekozen is voor een wel heel aparte Nike branding. De Swoosh op de hiel is vervangen door "NIKE" tekst in een niet alledaags lettertype en ook de tong tag heeft een 3D swoosh. Afronding van het ontwerp komt in de vorm van een sail-gekleurde Air Max 1-tussenzool met daaronder met een multicolored rubberen buitenzool.

De Nike Air Max 1 LX "Rugged Orange" wordt op 28 juli 2023 verwacht. Mocht daar om welke reden dan ook iets aan veranderen, dan horen jullie uiteraard van ons via de releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 1 LX Rugged Orange Foto 3
Tim
Geschreven door
Tim