We hebben al zat geschreven over dit nieuwe upcoming air max 1 pareltje, maar in het geval van deze Nike Air Max 1 Premium "Pine Green Lemonade" zit er bij ons gewoon geen stop op - zeker niet als de releasedatum eindelijk bekend is gemaakt. De afgelopen maanden waren er extreem veel geruchten over dit paartje, gaat 'ie wel droppen of niet? Nu we de officiële foto's in handen hebben bestaat er geen twijvel meer over - deze Air Max 1 kan binnenkort van jou zijn.

De sneaker wordt beschouwd als een variant van de Nike Air Max 1 "Lemonade", die naar alle waarschijnlijkheid ook nog dit jaar zal gaan droppen. Het paartje maakt gebruik van een eenvoudige Pine Green/White colorway, waar het alsnog direct de aandacht mee weet vast te houden. Het model is voorzien van dezelfde "Air"pop-artstijl die te zien is op het het gebied boven de mud guard in een all-over print, geplaatst op een mix van mesh en leer. Lichtgele veters, limoenkleurige geprinte inlegzolen en witte tussenzolen maken het ontwerp af.

Vooralsnog staat de releasedatum op Zaterdag 19 September, 09:00. De verkooppunten druppelen volgende week langzaam binnen, check dus regelmatig de verkooppagina van deze sneaker, de sneaker releasekalender, ons blog voor het laatste sneaker nieuws en onze Facebook pagina.

Stephan
Geschreven door
Stephan