Tim
Geschreven door
Tim

Nadat we vandaag al een blik wierpen op de Nike Air Max 1 PRM "Slate Blue", die zich laat inspireren door de staat Oregon, werpen we nu een blik op een andere aankomende Air Max 1 sneaker die is geïnspireerd door een staat uit de Verenigde Staten, in dit geval de staat Michigan.

Deze Nike Air Max 1 PRM "Varsity Maize" knalt van je beeldscherm af door het gebruik van de kleur Varsity Maize die is toegepast op een donkerblauwe basis. De hoogste tijd om de foto's eens door te nemen.

Nike Air Max 1 PRM Varsity Maize Foto 4
sneakerjamz

De kleuren blauw en geel van Michigan inspireren deze nieuwe Nike Air Max 1 PRM "Varsity Maize".

De Air Max 1, die oorspronkelijk uitgebracht werd in 1987 en ontworpen door Tinker Hatfield, was de eerste Air Max sneaker waarmee de Air Max line-up voor Nike van start ging. Ter gelegenheid van de 35e verjaardag van de sneaker komt Nike met nóg een premium colorway.

Aan de kleuren te zien is de sneaker duidelijk geïnspireerd door de staat Michigan, want de colorway bestaat uit Midnight Navy, Varsity Maize en Natural. Deze Nike Air Max 1 maakt gebruik van een basis van boterachtig leer, nylon tongen en geborduurde mini-swooshes op de voorvoet. De schoen wordt benadrukt door Swooshes met een slangenprint in combinatie met krokodilachtige mud guards. Een premium lederen voering bovenop een Sail-middenzool en gele rubberen buitenzolen completeren het ontwerp.

Ben je benieuwd wanneer deze sneaker dropt? Wij ook! We houden je uiteraard op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 1 PRM "Varsity Maize"

30
Aug 2023
Nike Air Max 1 CO.JP "Michigan"

Nike Air Max 1 CO.JP "Michigan"

FJ5479-410
Alle verkooppunten
Nike Air Max 1 PRM Varsity Maize Foto 5
sneakerjamz
Tim
Geschreven door
Tim