Tim
Geschreven door
Tim

De Air Max 1 maakt langzaam maar zeker een comeback. Na jaren van slechts een aantal releases is er inmiddels aardig wat vooruitgang geboekt als het gaat om upcoming Air Max 1-releases. De afgelopen week hebben we al de Nike Air Max 1 "Design By Japan", de Nike Air Max 1 "Fuchsia Dream" en de Nike Air Max 1 "Shima Shima" mogen aankondigen. Nike komt binnenkort ook nog eens met deze heerlijke ongerepte Nike Air Max 1 SFR "Summit White" bij.

Air Max 1 87 Safari nike
Nike

Nike Air Max 1 SFR "Summit White"

03
Mar 2023
Nike Air Max 1 SFR "Summit White"

Nike Air Max 1 SFR "Summit White"

FB5059-100
Alle verkooppunten

Op Nike Air Max 1 "Safari" zonder al teveel poespas

Hoewel het thema in de loop der jaren ontelbare keren is toegepast op de Air Max 1, zijn er maar weinig cleaner geweest dan deze uitvoering. Het bovenwerk is heerlijk strak en simpel gehouden door de toepassing van Summit White-gekleurd leer en tonale overlays. De stilte wordt doorbroken door lichtgrijze overlays die zijn voorzien van de safariprint en een subtiele toevoeging van Baby Blue op de bovenste veteroogjes en op de buitenzool. Er is gekozen voor subtiele branding op de tong en hiel, terwijl een Sail-gekleurde middenzool en een driekleurige rubberen buitenzool het ontwerp afmaakt.

De releasedatum is 3 maart 2023: we houden je vanzelfsprekend op de hoogte van al het nieuws op onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 1 Safari Summit White Foto 1
Nike Air Max 1 Safari Summit White Foto 5
Air Max 1 87 Safari
Nike
Air Max 1 87 Safari nike sneakers
Nike
Nike Air Max 1 Safari Summit White Foto 7
Tim
Geschreven door
Tim