Tim
Geschreven door
Tim

De Nike Air Max 1 blijft één van de paradepaartjes van Nike. De 35e verjaardag van de sneaker is dan ook uitbundig gevierd in 2022 en de festiviteiten lopen gestaag door in 2023 met releases als de Air Max 1 '86 OG "Sport Red" die het originele "Big Bubble" ontwerp terugbracht. Bovendien kondigde Nike onlangs nog een groot aantal nieuwe Air Max 1 sneakers aan. Deze Nike Air Max 1 SC "Clear Jade" die we vandaag bekijken heeft echter de grootste summer x-factor, geaccentueerd door een levendige blauwe tint.

Nike Air Max 1 "Clear Jade"

18
Aug 2023
Nike Air Max 1 SC "Clear Jade"

Nike Air Max 1 SC "Clear Jade"

DZ4549-001
Alle verkooppunten
Nike Air Max 1 Clear Jade Foto 7

Heerlijke Clear Jade accenten maken deze Air Max 1 een prachtige summer sneaker

De "Clear Jade" accenten hebben een Tiffany-achtige blauwe tint, die is toegepast over de getrommelde lederen panelen langs de mud guard en op de Swoosh. Deze kleurrijke tint wordt geaccentueerd door clean wit mesh op de toebox, tong en kraag. Andere neutrale tinten komen in de vorm van de suède vamp en middenvoet paneel. De witte veters knallen er heerlijk uit, doordat net boven de veters de Jade-gekleurde branding en veteroogjes te zien zijn. Op de hiel zien we meer "Nike Air" branding in de Clear Jade kleur. Het ontwerp wordt afgerond met een witte Air Max 1 tussenzool en een helder jade, witte en zwarte rubberen buitenzool.

We gaan uit van een release in de zomer, maar mocht daar nog iets aan veranderen dan melden we ons vanzelfsprekende op onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 1 Clear Jade Foto 4
Tim
Geschreven door
Tim