Tim
Geschreven door
Tim

Er is weer een heerlijke Nike Air Max 1 SC sneaker onderweg in een "Noise Aqua" colorway. De Air Max 1 SC is een sneaker die elementen van de Air Max 1 en Air Max SC modellen combineert. Nike heeft de sneaker voorzien van een gestroomlijnd silhouet en zichtbare Nike Air demping, die zowel stijl als comfort biedt.

Nike heeft de Air Max 1 de laatste maanden voorzien van een groot aantal nieuwe colorways, waarbij deze aankomende Nike Air Max 1 SC "Noise Aqua" er qua kleurencombinatie en materialen voor ons absoluut uitspringt.

Nike Air Max 1 SC "Noise Aqua"

27
Sep 2023
Out now
Nike Air Max 1 SC "Noise Aqua"

Nike Air Max 1 SC "Noise Aqua"

FB9660-001
Alle verkooppunten
Nike Air Max 1 SC Noise Aqua Foto 3

De kleur "Noise Aqua" in combinatie met wit mesh zorgt voor heerlijke OG-vibes

Op het eerste gezicht weerspiegelt de "Noise Aqua" de verschuivende tinten van golven als de zon de hemel doorkruist. Het bovenwerk van de schoen heeft een ingetogen "Phantom Dust"-gekleurd mesh, dat een rustig canvas vormt dat de schittering van andere tinten accentueert. Lagen van Cool Grey suède overlays verrijken het bovenwerk verder en geven het een zachtheid en zorgen voor wat contrast.

Toch is het Noise Aqua op de mud guards die volledig de aandacht naar zich toetrekken. Deze aqua elementen, die doen denken aan tropische wateren, vormen een heerlijk samenspel met de verder rustige tinten van de schoen. De Swoosh en de tussenzool zijn voorzien van een helder witte kleur, wat de sneaker een heerlijke frisheid meegeeft.

Ook de eco-bewuste sneakerliefhebbers kunnen deze sneaker moeiteloos in huis halen, want Nike heeft er voor gekozen om de rubberen buitenzolen uit te voeren in gerecycled Grind Rubber, als onderdeel van Nike's inzet voor duurzaamheidsinitiatieven.

Een releasedatum voor de Nike Air Max 1 SC "Noise Aqua" hebben we nog niet voor je, maar we houden je uiteraard op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 1 SC Noise Aqua Foto 4
Nike Air Max 1 SC Noise Aqua Foto 5
Nike Air Max 1 SC Noise Aqua Foto 6
Tim
Geschreven door
Tim