Tim
Geschreven door
Tim

Nike heeft het vierde model onthuld dat onderdeel zal zijn van de aankomende "Timeless" collectie die momenteel een Air Force 1, Zoom Vomero 5 en Dunk Low omvat. Elk paar uit de collectie heeft tot nu toe zijn eigen aparte stijl meegekregen, ook deze Nike Air Max 1 "Timeless" is weer een aparte verschijning zoals we die niet veel eerder hebben gezien bij de Air Max 1.

Nike Air Max 1 Timeless Foto 7
Nike Air Max 1 Timeless Foto 9

De Nike Air Max 1 "Timeless" maakt gebruik van nylon banden en retro letters

Wat direct opvalt aan deze Nike Air Max 1 "Timeless" is de toevoeging van een grijze nylon band die over de veters is bevestigd met zilver metalen gespen, een direct verwijzing naar de inspiratiebron van deze sneaker: de Air Force 1. De colorway van deze Nike Air Max 1 betreft een soortgelijke colorways als de oorspronkelijke Air Force 1 High uit 1982 en met een soortgelijke constructie. Het heeft een volledig witte bovenkant met een mesh basis en leren overlays samen met zilvergrijze Swooshes en "Nike Air" branding op de hakken. De schoen heeft zelfs bandjes over de middenvoet om de enkelsteun van het origineel na te bootsen. Het "timeless" thema wordt voortgezet met de traditionele tong en binnenzool. Een Sail tussenzool op een witte rubberen zool maakt het ontwerp compleet. De schoenen zitten in een speciale verpakking die refereert aan de Air Force 1.

We gaan uit van een release deze Zomer, we houden je uiteraard op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 1 "Timeless"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 1 "Timeless"

Nike Air Max 1 "Timeless"

FJ5472-121
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim