Tim
Geschreven door
Tim

Charles Barkley droeg de Air Max 2 CB 94 toen hij in 1994 voor de Phoenix Suns speelde. Deze sneakers, vakkundig gemaakt door Tracy Teague, waren een perfecte belichaming van Barkley's uitdagende karakter. Nike brengt dit jaar de iconische "Varsity Purple" en "Triple Black" versies van de schoen terug, en fans kunnen uitkijken naar de langverwachte heruitgave van deze tijdloze Nike Air Max 2 CB 94 "Old Royal" in de komende lente van 2024.

De nieuwste versie van de Nike Air Max 2 CB 94 werd voor het laatst gespot in 2021 en heeft een opvallende kleurencombinatie van White, Black en Old Royal. Het witte leren bovenwerk, met perforaties voor een beter ademend vermogen, contrasteert prachtig met de zwarte mesh tong, binnenvoering en complexe details. Met name de Old Royal accenten op de voorvoet van de luchtgeveerde middenzool, de binnenvoering van de tong en de bootie zorgen voor een aantrekkelijke stoot aan kleur. Het ontwerp wordt gecompleteerd door een stevige zwarte rubberen zool die zowel stijl als functionaliteit levert.

De releasedatum ligt ergens volgend jaar, we houden je op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 2 CB 94 “Old Royal”

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 2 CB 94 "Old Royal"

Nike Air Max 2 CB 94 "Old Royal"

DD8557-100
Alle verkooppunten
Nike Air Max2 CB 94 Old Royal Foto 4
Nike Air Max2 CB 94 Old Royal Foto 7
Nike Air Max2 CB 94 Old Royal Foto 8
Tim
Geschreven door
Tim