De Nike Air Max 90 Duck Camo krijgt een derde colorway

De Nike Air Max 90 Duck Camo krijgt een derde colorway

De Nike Air Max 90 Duck Camo begint aardig op een speelfim te lijken, want de schoen krijgt zijn derde deel in de vorm van een Bright Orange colorway. Vaak worden films er per nieuw deel niet beter op, maar dat kunnen we van deze upcoming Nike Air Max 90 SP "Orange Duck Camo" niet zeggen, want wow wat knalt deze colorway er lekker uit!

De beroemde Duck Camo-print werd eerder dit jaar tijdens Air Max Day nieuw leven in geblazen in de vorm van de Nike Air Max 90 SP "Reverse Duck Camo", die letterlijk binnen een mum van tijd uitverkocht was. Kort hierna verraste Nike vriend en vijand door nóg een Duck Camo colorway te droppen; de Nike Air Max 90 SP "Ghost Green Duck Camo", die net als zijn voorganger de planken nieteens kon raken - de schoen was direct uitverkocht. Of dit de reden was voor een derde colorway weten wij niet, maar wij kunnen niet wachten op het derde deel.

De eerste release van het trio maakte gebruik van knallend Infrared, de meest recente was voorzien van oogverblindend Ghost Green, en om de trilogy af te maken krijgen we nu een Duck Camo voorgeschoteld dat gebruik maakt van een hele felle kleur oranje. De sneaker is overgoten met fel oranje mesh aan de bovenkant, voorzien van overlays gekleurd in een bruin, rood en zwarte camouflageprint. Contrast komt in de vorm van zwart leren Swooshes, zwarte vlakken rond de veteroogjes, de hak en de air max unit. Witte veters en een oranje/zwarte buitenzool maken deze derde release binnen de Duck Camo familie compleet.

De sneaker dropt op Vrijdag 19 Juni, check dus regelmatig onze sneaker releasekalender voor updates, ons blog voor het laatste sneaker nieuws of bezoek onze Facebook pagina.

Nike Air Max 90 SP "Orange Duck Camo"

Nike Air Max 90 "Duck Camo" verkooppunten

Releasedatum: Vrijdag 19 Juni, 09:00 AM
Verkoopprijs: €149,95
Stijlcode: CW4039-800
Colorway: Total Orange/Black
Verkooppagina: bekijk hier de verkooppunten