Tim
Geschreven door
Tim

De feestdagen staan voor de deur, wat vaak een reminder is dat de temperatuur zal gaan dalen en buienradar weer rood zal gaan kleuren. Om de dagen met meer regen comfortabel door te komen, is beschermend schoeisel essentieel en daarom kwam Nike dit seizoen met diverse sneakers uit die zijn voorzien van GORE-TEX opties. Ook de Nike Air Max 90 is opgenomen in de collectie en krijgt na de recent uitgebrachte Nike Air Max 90 Gore-Tex "Cargo Khaki" en Nike Air Max 90 Gore-Tex "Photon Dust" nu een heerlijke bruine colorway in de vorm van deze Nike Air Max 90 Gore-Tex "Velvet Brown".

De bovenste helft van de sneaker is gemaakt van premium glad leer, ripstop en nubuck materialen. Velvet Brown begeleidt de algehele look door de toe box, overlays die aan de voorkant beginnen en doorlopen naar de panelen, de veters en de kragen. Een mooie "Diffused Taupe" kleur bedekt de tongen en Swooshes, terwijl de mud guards gestileerd zijn met een aardebruine buitenkant. Felblauwe accenten zijn aangebracht op de voeringen en veterogen. De GORE-TEX logo's zijn aangebracht op de tongen en raampjes aan de zijkant, om de weersbestendigheid nogmaals duidelijk te maken

Een releasedatum voor deze sneaker hebben we nog niet voor je. Check daarvoor dagelijks onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 90 Gore-Tex "Velvet Brown"

05
Feb 2023
Nike Air Max 90 Gore-Tex "Velvet Brown"

Nike Air Max 90 Gore-Tex "Velvet Brown"

DJ9779-200
Alle verkooppunten
Nike Air Max 90 Gore Tex Velvet Brown Foto 8
Nike Air Max 90 Gore Tex Velvet Brown Foto 9
Tim
Geschreven door
Tim