Tim
Geschreven door
Tim

Exclusief voor Nike members

Met het Nike Membership profiteer je van exclusieve toegang tot vele toffe Nike producten, waaronder deze Nike Air Max 90 "Green Snakeskin"! Maar naast toegang tot deze sneakers, biedt Nike ook; inspiratie, een community, exclusieve apps en promoties! En het mooiste nieuws... member worden bij Nike is gewoon gratis en het is zo gepiept. Wil je alle voordelen nog even rustig bekijken of al direct joinen? Dat kan hier op de Nike website.

2 Nike Air Max 90 Green Snakeskin Sneaker Squad

Kan jij ze weerstaan?

Soms zitten er releases voor de Air Max 90 tussen die gewoon de "x factor" hebben en deze Nike Air Max 90 "Green Snakeskin" hoort zeker thuis in deze categorie. Met zijn opvallende slangenprint in combinatie met zalmkleurig Bleached Coral is het dé perfecte sneaker voor de aankomende Lente. De sneaker is onlangs gereleased en wij namen deze exotische Air Max 90 mee om 'm eens goed op de foto te zetten voor jullie. En eerlijk... is het geen pareltje?

4 Nike Air Max 90 Green Snakeskin Sneaker Squad
sneakersquad.nl
5 Nike Air Max 90 Green Snakeskin Sneaker Squad
sneakersquad.nl

Exotische slangenprints in combinatie met Bleached Coral maken deze Nike Air Max 90 "Green Snakeskin" een must-have

Wie vlug kijkt ziet wellicht een vleugje Watermelon voorbij komen op deze Nike Air Max 90 "Green Snakeskin". Dat is ook niet zo gek, want de sneaker maakt gebruik van een soortgelijke colorway alleen nu in de vorm van een Washed Teal/Wit/Bleached Coral/Zwart kleurstelling.

De AM90 Green Snakeskin opent met een witte mesh basis op het bovenwerk, die vervolgens wordt gecontrasteerd door groene tinten van Washed Teal op de leren mud guards en op de Groen/Zwarte leren overlays, die zijn voorzien van een slangenprint. De sneaker krijgt een extra dosis kleur door de toevoeging van zalmachtig Bleached Coral op de onderste veteroogjes, op de hak, de Air Max-branding op de zijkant, op de Air Unit en op de branding van de tong labels.

Een ander leuk detail zijn de zwarte Swooshes aan de zijkant, deze zijn namelijk gemaakt van suède. Witte rubberen tussenzolen en een Roze/Groene rubberen buitenzool maken dit design af.

Nike Air Max 90 "Green Snakeskin"

03
Mar 2022
Nike Air Max 90 "Green Snakeskin"

Nike Air Max 90 "Green Snakeskin"

DR8575-300
Alle verkooppunten
1 Nike Air Max 90 Green Snakeskin Sneaker Squad
sneakersquad.nl
Tim
Geschreven door
Tim