Tim
Geschreven door
Tim

De BRED colorway is misschien wel dé populairste colorway van de Air Jordan 1, maar wij zien de colorway steeds vaker toegepast worden op andere sneakers. Dit keer is de Nike Air Max 90 aan de beurt om de BRED "Black/Red" in ontvangst te nemen, maar dan ook nog eens voorzien van Jewel swooshes. Wij blikken alvast vooruit door de officiële foto's van deze Nike Air Max 90 Jewel "Bred" onder de loep te nemen.

Nike voorziet de Nike Air Max 90 van een BRED-colorway en Jewel Swooshes

Nike Air Max 90 Jewel Bred Foto 7
Nike Air Max 90 Jewel Bred Foto 8

Naar alle waarschijnlijkheid zullen er deze Lente en Zomer meer Air Max 90 Jewels aankomen, maar dit is het eerste paartje dat bevestigd is in de vorm van officiële foto's. De Nike Air Max 90 Jewel "Bred" heeft een geheel zwart bovenwerk dat is gemaakt van een mix van mesh, getrommeld en glad leer. De opvallende details van de schoen zijn rode contrasterende accenten en Jewel Swooshes. Een witte tussenzool bovenop een zwarte rubberen buitenzool maakt het ontwerp compleet.

Een releasedatum ontbreekt nog, maar geen paniek. Wij houden je op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 90 Jewel "Bred"

14
Apr 2022
Nike Air Max 90 Jewel "Bred"

Nike Air Max 90 Jewel "Bred"

DV3503-001
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim