Vintage kleding en looks zijn op dit moment hotter dan ooit, een feit dat Nike inmiddels ook niet onopgemerkt voorbij is gegaan. Zo krijgen we bij de aankomende Nike Air Max 90 "Dark Driftwood" heerlijke vintage vibes, duidelijk geïnspireerd op de vroegere "Escape" lijn van het merk.

Nike Air Max 90 "Dark Driftwood"

Nike Air Max 90 Dark Driftwood Foto 8
Nike Air Max 90 Dark Driftwood Foto 7

We hebben inmiddels de officiële foto's van dit sneakertje in bezit, wat zoals jullie weten vaak betekend dat de release niet lang meer op zich zal laten wachten. Deze Nike Air Max 90 maakt gebruik van een aardse colorway die bestaat uit Dark Driftwood, Black, Sail en Light Chocolate. Sail gekleurd mesh is te zien is op de neus en enkel, die wordt vergezeld door een paar verschillende tinten bruin op de leren overlays, nubuck mud guards, logo's op de hiel en de plastic veteroogjes. Zwart kan worden gespot op het logo op de tong, de inlegzolen en de lipjes op de hiel. Een Sail-tussenzool met een lichtbruine Air Max-unit en een zwarte en bruine rubberen buitenzool maken het design af.

Een releasedatum hebben wij nog niet voor je. Check daarom regelmatig onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 90 Dark Driftwood Verkooppunten

Jun
17
Nike Air Max 90 "Dark Driftwood"

Nike Air Max 90 "Dark Driftwood"

DB0625-200
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur