Tim
Geschreven door
Tim

De Nike Air Max 90 krijgt binnenkort zijn eigen op Batman geïnspireerde colorway. Wie zich de klassieke Batman nog kan herinneren weet dat de old skool Batman in een grijs/geel/zwart/blauw pak te werk ging. De kleuren zijn op deze Air Max 90 op een prachtige wijze toegepast. Wij werpen alvast een blik op de Nike Air Max 90 "Batman" die binnenkort zal gaan droppen.

De Nike Air Max 90 laat zich inspireren door de OG Batman

Nike Air Max 90 Batman Foto 7
Nike Air Max 90 Batman Foto 8

Batman-vibes droppen op deze nieuwe colorway van de Nike Air Max 90 "Batman" die binnenkort zal gaan droppen. Deze Nike Air Max 90 heeft een officiële colorway die bestaat uit Wolf Grey, Black, University Gold en White. De sneaker is voorzien van een zwarte mesh-constructie aan de bovenkant. De kleur zwart is ook toegepast op de leren Swooshes, de bovenste oogjes, op de hiel- en teen branding en op de Air Max-unit op de tussenzool. Wolf Grey en University Gold zijn verspreid over het bovenwerk en overlays om de Batman-vibes compleet te maken. Een witte rubberen tussenzool en een zwart-gele rubberen buitenzool maken deze release af.

De voorlopige releasedatum staat op 19 Maart, maar wij houden je vanzelfsprekend op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 90 "Batman"

23
Feb 2022
Nike Air Max 90 "Classic Batman"

Nike Air Max 90 "Classic Batman"

DH4619-003
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim