Eerder deze week kwamen wij met het nieuws dat Nike binnenkort de Nike Air Max 90 Premium "Mixtape Side A" zal gaan droppen, waarna het nu de beurt is aan de Nike Air Max 90 Premium "Mixtape Side B".

Net als zijn broertje "A" is deze sneaker geïnspireerd op de jaren '90. Zo heeft het paartje als detail bijvoorbeeld een met de hand geschreven "tracklist" onder de doorschijnende buitenzool die een aantal van de beste Air Max 90 colorways aller tijden weergeeft. Net als Side A heeft de tong van de schoen ook leuke details, waaronder een apart Nike logo en de tekst "Side B". Onder de tong is tevens de tekst 33 1/3 RPM terug te vinden- de snelheid waarmee vinylplaten worden gespeeld - vergezeld van de stijlcode en gegevens van de colorway.

Ook bij dit paartje is gekozen voor de "Moon Landing"-stijl als overlays aan de zijkanten. Side A is wellicht iets geschikter voor de warmere maanden, dit paartje is een prima investering voor de Herfst/Winter, aangezien het voorzien is van een meer donkere combinatie van zwarte/antraciet accenten die allemaal worden versterkt door een levendige koraal-kleur op de veters, hiel en de Swoosh aan de zijkant. Een ander leuk detail is de inlegzolen gemaakt van kurk.

In tegenstelling tot Mixtape Side A (release 20 juni) zal Mixtape Side B releasen op 22 Juni. Check dus regelmatig onze sneaker releasekalender, of check de verkooppagina hieronder.

Nike Air Max 90 Premium "Mixtape Side B"
Releasedatum: Zaterdag 22 juni 2019 om 09:00 uur
Verkoopprijs: €169,95
Colorway: Black/Sunblush
Stijlcode: CI6394-001
Verkooppagina: klik hier

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur