Tim
Geschreven door
Tim

Nike dropt later dit jaar een "Teddy Bear" collectie. Nadat we officiële foto's van een Dunk Low voorbij zagen komen die was voorzien van warme bruine en zachte tinten is het nu de beurt aan de Nike Air Max 97 "Teddy Bear". De collectie doet sterk denken aan de "Three Bears" collectie die in 2006 werd uitgebracht.

De op een knuffel geïnspireerde sneaker is voorzien van suède en vilten materialen die het bovenwerk domineren. Suède is toegepast op een golvende manier rond het onderste gedeelte, gevolgd door contrasterende leren accenten. Het ontwerp zet het thema voort met verschillende bruintinten die van paneel tot paneel verschillen.

Diepbruine keperstof wordt gebruikt voor de vensters aan de zijkant, met Swoosh logo's geborduurd in een levendige blauwe tint, terwijl leren Nike tags aan de achterkant hangen met stiksels die sterk doen denken aan de bekende knuffel. De gestructureerde tong heeft een multicolor ontwerp, ronde leren labels en kanten details. Bovendien zijn de inlegzolen voorzien van een stoere pluche beerillustratie, samen met lichtbruine en blauwe accenten op de gespikkelde veters. Witte tussenzolen met doorlopende Air-units en tweekleurige buitenzolen maken het ontwerp compleet.

Een releasedatum voor deze sneaker hebben we nog niet voor je. Check daarvoor dagelijks onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 97 "Teddy Bear"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 97 "Teddy Bear"

Nike Air Max 97 "Teddy Bear"

DZ5348-288
Alle verkooppunten
Nike Air Max 97 Teddy Bear Foto 7
Nike Air Max 97 Teddy Bear Foto 8
Tim
Geschreven door
Tim