Tim
Geschreven door
Tim

Daar is ie weer! Misschien wel de populairste sneaker van Nederland, naast de Air Max 1. We hebben het natuurlijk over de iconische Nike Air Max BW die het afgelopen jaar meerdere malen in het nieuws was doordat er continu nieuwe colorways voor werden aangekondigd. As we speak is de nieuwe Nike Air Max BW "Light Stone" nog steeds onderweg, met een releasedatum die staat op 24 Februari van dit jaar. Nike heeft weinig zin om te wachten op de release en kondigt gewoon nog even twee nieuwe colorways aan voor de BW, ook nog eens niet de minste!

Wij blikken vooruit op deze upcoming Nike Air Max BW "Sport Red" en Nike Air Max BW "White Violet", die alle twee op 1 maart gaan releasen!

Nike Air Max BW "Sport Red"

Nike Air Max BW Sport Red Foto 5
Nike Air Max BW Sport Red Foto 4

Nike begint weer nieuwe Air Max BW-colorways voor 2022 te onthullen, en het nieuwste paar dat aan de line-up is toegevoegd, is deze Nike Air Max BW "Sport Red".

De sneaker gaat gekleed in een White, Sport Red en Black kleurenschema. De Air Max BW is gemaakt van een mix van mesh en leren materialen met een witte basis die is voorzien van zwarte mud guards en een rubberen buitenzool. De schoen valt op knallende Sport Red accenten, aangevuld met een witte tussenzool en de kenmerkende Big Window air unit in de hak.

Nike Air Max BW "Sport Red"

01
Mar 2022
Nike Air Max BW "White and Sport Red"

Nike Air Max BW "White and Sport Red"

DN4113-100
Alle verkooppunten

Nike Air Max BW "White Violet"

Nike Air Max BW White Violet Foto 5
Nike Air Max BW White Violet Foto 4

De andere colorway die Nike binnenkort zal gaan droppen is deze herkenbare Nike Air Max BW "White Violet". Waarschijnlijk doet de sneaker je denken aan de Nike Air Max BW "Persian Violet", wat misschien wel één van de populairste Air Max BW-colorways ooit is.

De Nike Air Max BW "White Violet" gaat gekleed in het bekende kleurenschema dat bestaat uit Wit, Persian Violet en Zwart, alleen zijn de kleuren in dit geval anders ingedeeld. Ook deze Nike Air Max BW is gemaakt van een mix van mesh en leren materialen met een witte basis voorzien van zwarte mud guards en rubberen buitenzolen. De Persian Violet accenten knallen van het wit af, wat de sneaker heerlijke OG-vibes geeft. Een witte tussenzool met de Big Window maakt het ontwerp af.

Nike Air Max BW "White Violet"

01
Mar 2022
Nike Air Max BW "White and Persian Violet"

Nike Air Max BW "White and Persian Violet"

DN4113-101
Alle verkooppunten