De Nike Air Max BW "Persian Violet" is voor de liefhebbers van de Nike Air Max BW (ook wel Big Window genoemd) geen vreemde. De colorway die in 1991 voor het eerst dropte is misschien wel de meest populaire colorway voor het klassieke model dat al in jaren geen release meer heeft gehad.. tot dit jaar dan. Nike kondigt namelijk aan dit jaar nog de colorway nieuw leven in te blazen met een nieuwe release.

Doordat de Nike Air Max BW dit jaar 30 kaarsjes uitblaast krijgt de klassieker extra aandacht van Nike. Een release waar wij en velen met ons nu al naar uitkijken is deze Nike Air Max BW "Persian Violet". De colorway kreeg in 2016 voor het laatst een retro release, toen de schoen 25 kaarsjes uitblies.

De sneaker gaat weer gekleed in de vertrouwde colorway die bestaat uit Zwart, Wit en Persian Violet. Deze Nike Air Max BW is gemaakt van een combinatie van mesh en leer met de kenmerkende paarse kleur die toegepast is op de kraag, tong, swoosh en achterkant van de tussenzool. Zwart bedekt het grootste deel van het bovenwerk met witte leren overlays en een tussenzool bovenop een zichtbare Air-unit in de hiel en een zwarte rubberen buitenzool.

Een releasedatum is nog niet bekend. Uiteraard houden wij jullie op de hoogte via onze sneaker releasekalender, ons blog en onze Facebook pagina.

Stephan
Geschreven door
Stephan