Tim
Geschreven door
Tim

Goed nieuws, de releasedatum van de Nike Air Max BW "White and Persian Violet" is bekend. De sneaker zal op 1 Maart gaan droppen en wij blikken alvast vooruit op deze prachtige nieuwe variant van de klassieke Nike Air Max BW "Persian Violet" die onlangs al zijn comeback maakte.

De Nike Air Max BW "White and Persian Violet" is een vernieuwde versie van de OG

Nike Air Max BW White and Persian Violet Foto 8
Nike Air Max BW White and Persian Violet Foto 9

In 2021 blies de Nike Air Max BW 30 kaarsjes uit, wat reden was voor Nike om de klassieke "Persian Violet" colorway een comeback te laten maken. Na jaren van afwezigheid gingen wij er stiekem van uit dat het hier bij zou blijven, maar Nike pakt ook dit jaar door met nieuwe BW-releases. Zo komt Nike op 1 Maart aanstaande met deze vernieuwde versie van de klassieke OG; de Nike Air Max BW "White and Persian Violet".

De sneaker gaat gekleed in het bekend kleurenschema dat bestaat uit Wit, Persian Violet en Zwart, maar husselt de kleuren dusdanig om dat het een frisse nieuwe look heeft. Deze Nike Air Max BW is gemaakt van een mix van mesh en leer, met een witte basis met zwarte mud guards en rubberen buitenzolen. De schoen wordt benadrukt door Persian Violet die zorgen voor de herkenbare OG-vibes. Een witte tussenzool met de bekende Big Window in de hiel maakt het ontwerp af.

Nike Air Max BW "White and Persian Violet"

01
Mar 2022
Nike Air Max BW "White and Persian Violet"

Nike Air Max BW "White and Persian Violet"

DN4113-101
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim