Tim
Geschreven door
Tim

Als het gaat om de Air Max 1 is Nederland misschien wel hét land waar deze iconische sneaker het populairst is. De sneaker die in 1987 voor het eerst werd uitgebracht heeft vrijwel een hele generatie voor eeuwig verliefd laten worden op sneakers.

Inmiddels 35 later zien en voelen we nog steeds de liefde voor de sneaker waar het voor velen allemaal mee begon. Veel ouders die dit tijdperk hebben meegemaakt, hebben de liefde voor sneakers en de bijbehorende lifestyle inmiddels overgebracht op hun kids – en juist voor deze generatie hebben we geweldig nieuws!

De nieuwe Air Max Motif voor kids is een gloednieuw model van Nike, waarmee de legendarische designer én ‘vader’ van de Air Max 1 Tinker Hatfield een ode brengt aan de Air Max 1. Hij heeft deze sneaker niet alleen ontworpen als eerbetoon, maar ook om het nieuwe tijdperk van de Air Max sneaker mee in te luiden. Deze futuristische Air Max Motif zal jouw kiddo voorzien van een flinke dosis vintage vibes in een nieuw modern jasje.

10 Nike Air Max Motif DH9389 101
Sneaker Squad

The Magic is in the Swoosh bij deze Nike Air Max Motif "Aura"

De Nike Air Motif "Aura" knalt met zijn blauwe en doorzichtige Swoosh direct op je netvlies. Doordat Nike de rest van de colorway van deze Motif vrij rustig en ingetogen heeft gehouden shined de Swoosh als nooit te voren. De sneaker maakt gebruik van twee verschillende kleuren wit, wat zorgt voor een mooi contrast.

De pull tabs die de sneaker makkelijker aan de voeten weet te krijgen is uitgevoerd in een donkergrijze Flat Pewter kleur. De inlegzolen zijn voorzien van het 'Move To Zero'-pinwheel logo, omdat de sneaker gemaakt is van minstens 20% gerecyclede materialen. Geborduurde Air Max-branding op de hakken, een witte middenzool en een semi transparante witte buitenzool maken het design af.

9 Nike Air Max Motif DH9389 101
Sneaker Squad

Clean en simple is de beste omschrijving voor deze Nike Air Max Motif "Black & White"

Menig Air Max 1 sneaker die in het verleden werd uitgebracht maakte gebruik van clean en simple colorways, sterker nog - het waren vaak de tweekleurige colorways die de harten van menig sneaker liefhebber in de 90's wisten te veroveren. Deze Nike Air Max Motif "Black & White" is daar een uitstekend voorbeeld van, want ook bij deze sneaker zie je dat zwart en wit spannender zijn dan het in eerste instantie klinkt.

De sneaker is vrijwel volledig in het wit uitgedost, op een paar elementen na. De Swoosh is uitgevoerd in het zwart, samen met de voering, de pull tabs aan de veters en de 'Air Max' branding op de hak. Aan de onderkant zien we dat de kleur wit weer de hoofdrol speelt, want zowel de middenzool als de semi transparante buitenzool zijn wit gekleurd.

Nike Air Max Motif DH9389 101
Sneaker Squad
Tim
Geschreven door
Tim