Tim
Geschreven door
Tim

De Nike Air Max Plus, ook wel bekend als de Nike Tn is twee gloednieuwe colorways rijker. Het model dat in 1998 het levenslicht zag en dus over twee jaar 25 kaarsjes mag uitblazen, staat bekend om zijn gewaagde looks, dikke zool en uitstekende lichtgewicht demping. De sneaker is de afgelopen jaren meerdere malen uitgebracht in felle tonale colorways en is tevens gebruikt voor een aantal collabs, waaronder een speciale versie in combinatie met het bekende merk Supreme.

Deze twee nieuwe versies die wij hebben meegenomen voor een fotoshoot maken gebruik van een all-over ijsbrokken print, die is uitgevoerd in het blauw/wit en in het zwart/grijs. Zowel de Nike Air Max Plus Shattered Ice "Midnight Navy" als de Nike Air Max Plus Shattered Ice "Dark Smoke" zijn as we speak, vandaag op zaterdag 4 december verkrijgbaar.

Nike Air Max Plus Shattered Ice "Dark Smoke"

De Nike Air Max Plus Shattered Ice "Dark Smoke" heeft een zwart/witte ijsbrokken print die de hele bovenkant bedekt, gecombineerd met halfdoorschijnende overlays die als een ribbenkast over de schoen lopen. De sneaker is tevens voorzien van een opvallende eyecatcher, er is namelijk gekozen voor een zwarte safari-achtige print op de tongen en rondom de hiel. Verder zien we zwarte nylon mud guards met een stevige zwarte plastic toe box. Witte veters bovenop een witte tussenzool en een zwarte rubberen buitenzool maken het ontwerp compleet.

04
Dec 2021
Nike Air Max Plus Shattered Ice "Dark Smoke"

Nike Air Max Plus Shattered Ice "Dark Smoke"

DO6384-001
Alle verkooppunten
4 nike air max plus blue camo do6384 400 sneaker squad
3 nike air max plus blue camo do6384 400 sneaker squad

Nike Air Max Plus Shattered Ice "Midnight Navy"

Dan hebben we nog de Nike Air Max Plus Shattered Ice "Midnight Navy" die tegelijk zal droppen met het zwarte paartje, ook hier heeft Nike gekozen voor een ijsbrokken print op de bovenkant, maar in dit geval is deze uitgevoerd in het blauw en wit. Ook bij deze spetterende colorway zien we halfdoorschijnende overlays op diverse punten aan de bovenkant. Andere details zijn onder meer blauwe safari-achtige leren overlays op de tongen en hielen met nylon mud guards en een toe box van plastic. Witte veters bovenop een witte tussenzool en een zwarte rubberen buitenzool maken het ontwerp compleet.

04
Dec 2021
Nike Air Max Plus Shattered Ice "Midnight Navy"

Nike Air Max Plus Shattered Ice "Midnight Navy"

DO6384-400
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim