Nike en Halloween gaan al jaren prima door één deur, zo komt het merk ieder jaar met een speciale op Halloween geïnspireerde sneaker. Vaak zien we glow in the dark elementen en griezelige details, wat natuurlijk uitstekend past bij de spooky maand Oktober en het bijbehorende Halloween-feest. Ook dit jaar komt Nike met iets leuks op de proppen, en deze keer niet één Halloween-sneaker, maar vier stuks! Wij blikken vooruit op de releases van de Nike Dunk Low "Halloween", Nike Air Force 1 Experimental "Halloween", Nike Air Presto "Halloween" en last but not least de Nike Air Force 1 Low "Halloween".

Nike Dunk Low "Halloween"

Nike Dunk Low Halloween 2021 Foto 5
Nike Dunk Low Halloween 2021 Foto 4

De Nike Dunk Low "Halloween" gaat gekleed in een colorwat die bestaat uit Sail, Starfish en Black. Deze Nike Dunk Low heeft een bovenwerk van leer in de kleur sail, met oranje swooshes, tongen en binnenvoering. De schoen wordt benadrukt door de zwarte overlay, gedetailleerd met glow-in-the-dark uilenogen bovenop een Sail-middenzool en glow-in-the-dark buitenzool.

Nike Dunk Low "Halloween" Verkooppunten

Oct
21
Nike Dunk Low "Halloween" 2021

Nike Dunk Low "Halloween" 2021

DD3357-100
Alle verkooppunten

Nike Air Force 1 Experimental "Halloween"

Nike Air Force 1 Experimental Halloween Foto 4
Nike Air Force 1 Experimental Halloween Foto 5

De Nike Air Force 1 Experimental "Halloween" is het nieuwste model dat deel uitmaakt van het "Halloween Pack" 2021. De sneaker gaat gekleed in een Black, Starfish, White kleurenschema. Deze Nike Air Force 1 is voorzien van afbeeldingen van spooky ogen die ook te zien zijn op de andere modellen uit de collectie. De sneaker is voorzien van een donkere bovenkant met daaronder een volledig glow-in-the-dark buitenzool.

Nike Air Force 1 Experimental "Halloween" Verkooppunten

Oct
21
Nike Air Force 1 Experimental "Halloween"

Nike Air Force 1 Experimental "Halloween"

DC8904-001
Alle verkooppunten

Nike Air Presto "Halloween"

Nike Air Presto Halloween Foto 4
Nike Air Presto Halloween Foto 5

Nike voegt ook een paartje toe aan het Halloween 2021 pack die de laatste jaren veel te weinig liefde krijgt, de Nike Air Presto. De Nike Air Presto "Halloween" gaat gekleed in een Black, Starfish, Sail colorway. Net als de andere modellen, heeft de Nike Air Presto spookachtige oog prints op de overlays. Hoewel deze release geen glow-in-the-dark-details zal bevatten, wordt deze wel geleverd met reflecterende details op het treklipje bij de hiel, samen met spinnenweb borduursel op de linkerteen en op de inlegzolen.

Nike Air Presto "Halloween" Verkooppunten

Oct
21
Nike Air Presto "Halloween"

Nike Air Presto "Halloween"

DJ9568-001
Alle verkooppunten

Nike Air Force 1 Low "Halloween"

Nike Air Force 1 Low Halloween Foto 5
Nike Air Force 1 Low Halloween Foto 4

De afgelopen jaren bracht Nike tijdens het Halloween-seizoen vaak een "Skeleton" Air Force 1-versie uit. Dit jaar zal Nike zijn Nike Air Force 1 Low "Halloween" voorzien van een nieuw ontwerp. De sneaker gaat gekleed in een Black, Starfish, Sail colorway. Deze Nike Air Force 1 heeft een zwart bovenwerk dat gedetailleerd is met glow-in-the-dark uilenogen. Oranje contrasterende accenten en dito rubberen zool bovenop een Sail-middenzool maken het ontwerp af.

Nike Air Force 1 Low "Halloween" Verkooppunten

Oct
21
Nike Air Force 1 Low "Halloween" 2021

Nike Air Force 1 Low "Halloween" 2021

DC8891-001
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur