Tim
Geschreven door
Tim

De Nike Dunk is de laatste tijd vaak onderwep van gesprek geweest als het gaat om de stijgende prijzen van de sneaker, mede door de inflatie. De kwaliteit van de Dunk zou volgens sommige liefhebbers van het model niet overeenkomen met de prijs die er vandaag de dag voor gevraagd wordt. Deze discussie zal bij deze nieuwe Nike Dunk High "Vachetta Tan" niet gevoerd hoeven te worden, want het materiaal dat is gebruikt voor deze sneaker is Premium met een hoofdletter P.

Deze Nike Dunk High wijkt qua bruine hoofdkleur alleen af door de witte tussenzool en is dan ook van top tot teen voorzien van Vachetta Tan. Voor het grootste deel van de constructie is bruin suède vachetta-bruin leer toegepast op het bovenwerk, tongen en overlays. Licht gewaxte veters zijn toegepast in tonale tinten, met een premium pluche voering en leren inlegzolen die de ingetogen maar tegelijkertijd premium look afmaken.

Een releasedatum voor deze sneaker hebben we nog niet voor je. Check daarvoor dagelijks onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Dunk High "Vachetta Tan"

15
Nov 2022
Nike Dunk High PRM "Vachetta Tan"

Nike Dunk High PRM "Vachetta Tan"

DX2044-201
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim